Je bent hier:

Campers

Campers Autobedrijf de Gagel

Al ruim 30 jaar ervaring

Het onderhoud van je camper is belangrijk, je wilt natuurlijk veilig op vakantie!  Bij Autobedrijf de Gagel in Utrecht kan je terecht voor het totale onderhoud aan je camper. Dus APK, onderhoudsbeurt, vervangen van de distributieriem en alle voorkomende werkzaamheden kan je door ons perfect uit laten voeren.

Fiat Ducato Camper

Wat kunt u verwachten?

APK

Net als een auto moet een camper APK gekeurd zijn, om er zeker van te zijn dat hij in goede conditie is en veilig de weg op kan. Ook wanneer de camper niet gebruikt wordt, moet hij op tijd APK gekeurd worden. Kom langs bij Autobedrijf de Gagel en laat jouw camper keuren al vanaf €78,00!

Onderhoud

Een camper is jouw huis op wielen en verdient goed onderhoud. Door regelmatig camperonderhoud te laten plegen verleng je de levensduur van jouw camper en verklein je de kans op ongemakken en pech onderweg. Autobedrijf de Gagel is specialist in camperonderhoud en kent campers door en door. Ongeacht of jij bijvoorbeeld een Fiat Ducato camper, Mercedes-Benz camper, Ford camper of Hymer camper hebt

Reparaties

Wanneer wij een defect vinden aan uw camper nemen wij gelijk contact met u op. Wij bespreken met u het defect en de kosten. Pas daarna zullen wij de onderdelen bestellen en de reparatie uitvoeren.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op!