Je bent hier:

Personenauto`s

Personenauto`s

Al ruim 30 jaar ervaring

Autobedrijf de Gagel is er ook voor uw personenauto.

Wij doen de APK, Onderhouden uw auto en voeren reperaties uit.

Alle reparaties doen wij in overleg met de klant!

Echter zijn wij gespecialiseerd in alle merken auto`s.

Autobedrijf de Gagel Utrecht

APK

Wanneer voor de APK?

Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum vermeld op het APK-keuringsrapport. Dit hebt u bij de vorige keuring meegekregen. Voor deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn. De vervaldatum van de APK-keuring wordt aangegeven zodra u uw kenteken heeft ingevuld.

Keuren 2 maanden vooraf

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum. Een APK keuring kunt u in Maastricht doen bij ServiceRight Auto’s.

Onderhoud

Een onderhoudsbeurt

Wanneer je jouw auto brengt voor onderhoud bij Autobedrijf de Gagel weet je altijd precies waar je aan toe bent. Vooraf krijg je een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met jouw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met jouw akkoord, gaan we aan de slag.

Is een onderhoudsbeurt belangrijk?

Of uw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Op die manier voorkomt u dat er onverwachte reparaties aan uw voertuig nodig zijn en bespaart u tegelijkertijd ook nog eens op de kosten. Onze gekwalificeerde monteurs kijken met veel aandacht en op een gestructureerde manier naar uw voertuig. Op die manier krijgen zij een duidelijk beeld van de technische staat van uw auto..

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op!